Złoty Medal Międzynarodowych Targów Poznańskich 2011 dla kolekcji ArtModulo

Luty 2011

Z radością informujemy naszych Klientów, partnerów handlowych i kontrahentów o sukcesie, jaki odniosła kolekcja mebli ArtModulo zdobywając Złoty Medal w kategorii Meble skrzyniowe podczas tegorocznej edycji targów Meble Polska 2011 w Poznaniu. Jest to już drugie tak prestiżowe wyróżnienie dla firmy Mebin – przypomnijmy, w 2010 roku Złotym Medalem MTP została wyróżniona kolekcja Lazuryt. ArtModulo to niezwykła kolekcja łącząca w sobie klasykę, funkcjonalność oraz nowoczesny design. Wnętrze według ArtModulo to proste, geometryczne formy mebli, przemyślane detale, gładkie powierzchnie i odważna kolorystyka czereśni w połączeniu z czarnym szkłem. Znajdziemy tu szereg praktycznych udogodnień takich jak: elektryczny system wspomagania wysuwu szuflad, szafki otwierane na czujnik ruchu, czy samoczyszczące prowadnice i zawiasy ze zintegrowanym systemem domykania. Różnorodność brył pozwala na nieomal dowolną aranżację modnego i funkcjonalnego wnętrza pokoju dziennego, sypialni, jadalni, czy kuchni. Ciekawostką jest oryginalna propozycja dla miłośników ładu - dwa w jednym, czyli salon z zasuwaną kuchnią. Na życzenie użytkownika sterowane elektronicznie ekrany zamykają kuchnię we wnęce, odsłaniając imponującą biblioteczkę. Tym samym znika jadalnia z funkcją kuchni, a to samo pomieszczenie przeistacza się w wygodny i sympatyczny pokój dzienny. Targi Meble Polska są największym wydarzeniem dla branży meblarskiej w Polsce. Podczas imprezy prezentowana jest oferta największej w Polsce grupy producentów mebli. Złoty Medal MTP od lat cieszy się zasłużoną renomą i dużym uznaniem wystawców krajowych i zagranicznych. Stanowi sprawdzoną formę promocji produktu i doskonały instrument marketingowy.